КАКВО СЕ СЛУЧИ С БЪЛГАРИЯ

Етапите в ритуалното убийство на България са четири и се простират в няколко десетилетия на непрестанен и планиран грабеж.

Пред очите ни загива цяла една държава – Украйна. От две години тя е във война, която отеква у нас и по света. В тази сложна геополитическа ситуация управляващите у нас трябва да пазят и изведат народа и страната си напред и да провидят път през кризата. Вместо това нашите управляващи не могат да ръководят държавата ни така, че тя да е силна и самостоятелна. Лишени от мъдростта на държавници, откровено некадърни и взрени в собствения си пъп, те правят единственото, на което са способни – да разпродават държавата. В едно са добри – да лъжат и грабят народа си, и то така, че да направят много от нашите сънародници съучастници в унищожението на страната. Срещу дребни трохи и жълти стотинки ги превръщат в помагачи в грабежа и съучастници в унищожението на страната. Съдбата на народа ни е изцяло вън от техния интерес.

Етапите в ритуалното убийство на България са четири и се простират в няколко десетилетия на непрестанен и планиран грабеж. Първо парите и спестяванията на бащите и майките ни бяха ограбени чрез фалитите на частните банки. После построеното от поколения българи се заграби чрез масовата приватизация. Шансът да достигнем европейския стандарт загина през кражбата на милиарди от еврофондове. Намираме се в последния етап – разпродажбата на българската земя чрез отклоняване на милиардите от Зелената сделка. За финал получаваме превръщането на България в територия свободна от българи, сметището на Европа, депо за индустриален отпадък и мигранти и военен полигон, осеян от американски военни бази. Това е

КРАЯТ, КЪМ КОЙТО НЕ ВЪРВИМ, А ТИЧАМЕ

И тук отново можем да направим съпоставка с Украйна, държавата – жертва на собствените си управници. В света и в геополитиката действа законът на джунглата – по-силният налага своята воля. И затова задачата на всеки политик е да изиграе картите си, но не чрез пряка конфронтация, а с оръжията, с които разполага, да защити интересите на своята страна.

Малките държави не са обречени – те имат други оръжия и инструменти, с които могат да победят. И това е известно само на ръководителите, които могат да управляват. Некадърните могат само да разпродават и унищожават. През последните години у нас управлението е структурирано по начин, по който наподобява феодална, а не демократична държава. Всеки район има организирана престъпна група – ОПГ, която работи в синхрон с полиция, ДАНС, ГДБОП и др. Тези ОПГ се ползват от властимащите, за да налагат техния контрол, и използват много проста схема – винаги първо неудобните хора се атакуват от медиите, следват масови държавни проверки с цел някой да изглежда като престъпник. Накрая като лешояди се включват ОПГ-та, които довършват неудобния, останал сам в едно рейтингово общество и властваща кенсъл култура. Това е начин за разправа с всеки, опълчил се срещу наложения порядък. Тези, които проумеят схемата, спират да се опълчват на властта, за да не са следващите пострадали. И така заразата се разпростира и разяжда обществената тъкан.

В България имаме няколко основни политически групировки, които работят с престъпни групи. Съществуват и някои престъпни групировки, които са останали без политическо представителство и помагат на всички, за да оцелеят. Бившата СИК (Маджо) са зад Бойко, бившата ВИС са зад Пеевски, а гърбът на ПП-ДБ беше Алексей Петров. ПП-ДБ имат зад гърба си американското посолство и нямаха местна ОПГ група, заради което не можеха да навлязат по територии, но са защитени на централно ниво от американското посолство. Всеки един от изброените продава народен интерес, за да изхранва тези армии от престъпници – те имат нужда от огромни средства. Но след санкциите по закона „Магнитски“ всички започнаха да се отчитат на американското и английското посолство. Тези хора са зависими не защото нямат избор като политици, а защото нямат избор като компрометирани хора. Ето защо, ако тези престъпници паднат от власт, следващите политици, които нямат компроматна зависимост, с която да ги държат посолствата, не могат да бъдат изнудвани и от тях не може да се изисква да действат по подобен начин. Това е дълбоко проникнало в държавата и представлява терминална опасност за нейното съществуване. Днешният строй се уповава на бизнеса – малкия и средния бизнес, който създава работни места, производство, грижи се за околната среда, защото той живее в нея. Транснационалният голям олигархичен бизнес не се грижи за хората, защото той няма държава – той самият се превръща в държава. Както е казал Луи XIV –

ДЪРЖАВАТА – ТОВА СЪМ АЗ

Всеки олигарх има подобно мислене. Малкият и средният бизнес са тези, които наистина се грижат за своя народ. Но точно те са систематично убивани, защото са основното месо за храна на големия бизнес, който сам по себе си не създава нищо, той се храни от кражби. Това са огромни организации, които трябва да крадат и да разпределят плячката между всички – политици, чужди посолства и престъпници. И целият апарат, който обслужва всичко това, е неефективен. Целта му е да имат пари, а не да работят в полза на хората. В цялата държава има само един пример за успешно справяне в продължение на много години при тези токсични условия – община Ветрино и нейният мотор Исторически парк. И точно той е определен за анклав. Защото точно там управляващите не могат да се справят с хората, които работят в полза на народа си. Те просто имат друго съзнание. Въпреки че говорим за една малка община, тя се оказва по-силна от целия държавен мафиотско-олигархичен апарат. Хората, създали тази община, са наясно, че не могат да оцелеят в отбрана, и искат да освободят всички български територии, които се стремят към това. Затова е създадена и партия „Величие“ – за да може да обедини хората, които искат да живеят в този културно-цивилизационен модел.

На база международните правила винаги ще има държави, които ще изнудват нашите управляващи. Всички маневри да влизаме или излизаме от дадени съюзи в този момент са загуба на време и неприоритетно решаване на нашия проблем. И той е да се справим с вътрешния враг номер 1. Това е мафиотската система на хората, които разграбват и унищожават България – триглавата ламя – ГЕРБ, ДПС и ПП-ДБ.

МИСЛЕТЕ.

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

Снимка: bulmedia.net

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД