Селско стопанство

Единственото, което е нужно, е да има целенасочена политика в тази посока и моделът, който вече сме развили, да бъде разпространен в цяла България.

Най-голямото богатство на нашата страна са климатът, природата, водата и плодородните почви. В Китай от 140 милиона хектара обработваеми земи са останали по-малко от 110 милиона, а необходимата площ, за да изхранят населението си, е 127 милиона хектара. Това означава, че светът се подготвя за глад. Държавите като нашата ще станат най-важни за световната икономика и храната ще стане по-ценна от златото.

Това е ресурс, който всеки управляващ, ако гледа поне 10 години напред, ще иска да запази и използва, за да може населението да бъде подсигурено и да просперира в настъпващите тежки времена. Партия „Величие“ единствена работи в посока създаване на малки, високоефективни стопанства с много високо биологично качество на продукцията. Те създават заетост и предпоставка за високи доходи на хората, които ги обработват, като по този начин се връща качеството на почвите, което значително е намаляло през последните години на свирепа употреба. Това ни осигурява основа за отличен туристически продукт, заетост на недвижимите имоти от страна на международни трудови номади, които работят във виртуалното пространство и търсят най-доброто място за живеене. Те ще изберат там, където има прекрасна храна, хубава природа и условия за добър живот.

Селското ни стопанство е основен отрасъл, който може да подсигури това. Също така в света при 8 милиарда население винаги има 10% богати хора, които са готови да плащат огромни суми за качествена храна. Именно тук ние можем да станем пазарни водачи и да изкарваме (забележете, не да просим и ползваме, а да си изкарваме) нужните средства и за облагородяване на страната, и за наука и високи технологии. Единственото, което е нужно, е да има целенасочена политика в тази посока и моделът, който вече сме развили, да бъде разпространен в цяла България благодарение на държавния апарат. 

Ако искате това да се случи, гласувайте с бюлетина номер 25 за партия „Величие“!

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

Снимка: pritishkumarhalder.com

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД