Защо никой не говори за наркотиците?

Партия „Величие“ е единствената с реални действия срещу съвременната чума, наречена наркотици, и има желание да се пребори с нея в цялата страна.

Най-страшният бич за децата на България са точно наркотиците. В момента около 80% от младежите в нашата страна вземат различни наркотични субстанции. Това буквално изпържва мозъка на хората и впоследствие те никога няма да има 100% възможност да изживеят пълноценно живота си. Въпросът е защо никоя партия не говори и не прави нищо за наркотиците. 

Отговорът е много прост – наркотиците осигуряват черните каси на всички партии, оттам идват нелегалните пари, с които трябва да се купуват всички хора. Това е и причината, когато някоя партия е свързана със структури, които разпространяват наркотици, да не повдига въпроса в обществото. За съжаление в България до този момент не сме видели нито една партия или коалиция, която да е задействала държавния апарат за борба срещу този бич за нацията. Единствените, които работят в тази посока, са партия „Величие“, където в общината, в която те са спечелили изборите – община Ветрино, няма разпространение на наркотици. Това е една от причините медиите на Иво Прокопиев и ПП-ДБ да искат хората в тази община да бъдат арестувани по изфабрикувани обвинения, защото те ограничават групите, от които си вземат черните каси, които споменават в изтеклите записи. Също навсякъде се говори за широката употреба във властта на наркотични средства. В град Варна се знае, че някои от ръководителите на важни служби за контрол са наркотично зависими и това е единият от начините, по които организираната престъпност е проникнала във властта. Получава се един омагьосан кръг, в който престъпниците държат компромати за властимащите, а властимащите защитават организираната престъпност, за да не се компрометират и да продължат да задоволяват своята зависимост. 

Партия „Величие“ е единствената с реални действия срещу съвременната чума, наречена наркотици, и има желание да се пребори с нея в цялата страна. Всяка майка, всеки баща на дете, което е употребявало наркотици, както и всеки пострадал от наркоман или наркоразпространител трябва да гласуват с бюлетина номер 25, за да може да сложим край на този произвол!

Подкрепете партия „Величие“ и дайте бъдеще на децата!

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

Снимка: mobilemannafoundation.org

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД