Ще образоваме ли децата си?

Образованието може да бъде проводник на българско влияние, защото всеки чужденец, който учи в България, ще има специално отношение към нашата държава.

Всеки родител иска най-доброто бъдеще за децата си, но за съжаление в последните години нивото на образованието драстично спадна. В постоянно търсене на нови модели на обучение се случи така, че децата ни станаха буквално неграмотни.

Тук не говорим за правопис и умение за работа с компютър, а за липса на мислене и функционална неграмотност на вече няколко поколения. От държавата с едни от най-добрите кадри стана така, че вече нямаме достатъчно лекари, медицински сестри, инженери, учители и много други специалисти в жизненоважни области. Родителите с възможности изпращат децата си да учат в чужбина, но за съжаление и там нивото на образованието драстично спадна. Партия „Величие“ работи от много време в посока образование и както в други области, така и тук, само с лични средства досега. Успяваме благодарение на това да постигнем чудеса и да имаме отлични кадри във всички области, но за съжаление само в рамките на нашата организация, което ни помага да изпъкнем пред другите, но качеството в цялата страна е лошо, защото държавният апарат работи не само неефективно, но смело можем да заявим, че той опростачва, вместо да облагородява човешкия фактор. Партия „Величие“ ще продължи да работи в тази област със свои симпатизанти, но единственият начин това да бъде факт за всяко дете в нашата Родина е да й бъде гласувано доверие и да наложим този модел в цялата страна. Самото образование не може да върви отделно от живота, затова борбата ни с организираната престъпност, допълнена от качествената храна и условията за развитие в страната, ще направят така, че да успеем да осигурим отлично обучение, което да стане и предприемачески продукт, с който да може да се изкарват пари от чужбина.

Образованието може да бъде проводник на българско влияние, защото всеки чужденец, който учи в България, ще има специално отношение към нашата държава и като бъдещ участник в управлението на страната си ще помага винаги да извоюваме най-добрите условия за нас на масата за преговори.

Гласувайте с бюлетина номер 25 за едно истински добро образование!

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД