Здравеопазване

Нека прекратим геноцида над българския народ и спрем да виждаме тези тъжни кампании за болни деца и родители, които умират, защото държавата няма средства да им осигури лечение.

За съжаление, през последните години от нацията с най-висок процент столетници в Европа се превърнахме в държавата с най-ниска средна продължителност на живота. Причините за това са комплексни, но основна роля има родното здравеопазване.

Подобно на други сектори в държавата, и тук основната цел не е запазване здравето и добрия живот на българското население, а е желанието на нашите управници да заграбят повече средства за себе си. Това доведе до изграждане на една хищническа здравна система, където болният е клиент, а не пациент, и колкото повече идва в болницата, толкова повече пари изкарват частните здравни заведения. Клиничните пътеки са начин да бъде източвана здравната каса и да не се цели истински да се оправи здравето на българина. В основата на доброто здравеопазване е превенцията, при която хората е хубаво да бъдат научени как да живеят правилно, така че да не се налага често да посещават лекаря. Тук нашата програма за полезни храни ще помогне с 50% да паднат заболяванията, да се намали затлъстяването и да ограничим хроничните заболявания. Ще се наблегне на образоването на хората за нещата в ежедневието, които ги разболяват, и ще се създадат медии, които да запознават масовата общественост с начините, по които ги тровят и убиват в момента. С много малко усилия и средства ефектът ще бъде поразителен.

Отделно нашите здравни специалисти имат конкретен план как да се направи така, че здравеопазването да бъде напълно безплатно за всеки българин и да не се налага да умират хора и малки деца, защото не може да се съберат пари за тяхното лечение. Нека прекратим геноцида над българския народ и спрем да виждаме тези тъжни кампании за болни деца и родители, които умират, защото държавата няма средства да им осигури лечение. Дайте шанс на вас и вашите близки и гласувайте с бюлетина номер 25 за партия „Величие“! Нека бъдем здрави и щастливи!

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

Снимка: Thefix-magazine.com

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД